Smslån

Sms lån er lån som udbydes på internettet og som man kan ansøge om via sms. I Danmark var Mobillån Danmark ApS bland de første til at lancere tjenesten. I selve praktikken indebærer et smslån så at man skal smse låne til 1230 (”sms låne” lige som den kendte reklame jingel). Derefter får den ansøgeren en sms tilbage med en wap-formular, et link til internettet som personen skal udfylde. Når ansøgeren så har accepteret alle vilkår kan denne han/hun sende ansøgningsformularen tilbage, hvor kundeservice herefter begynder den første process med ansøgningen. Kunden får så et svar på sms indenfor få minutter som fortæller om denne låneansøgning er blevet bevilget eller ej til det ansøgte lån. Før pengene kan udbetales skal vores kundeservice herefter godkende denne låneansøgning som er indkommet, men når denne sidste detalje er gjort, så overføres pengene meget hurtigt til kundens konto. Smslån af denne her type skal man betale tilbage indenfor 30 dage, hvorimod nogle smslån ikke har nogen rente men kun en fast afgift for lånet. På den måde bliver det tydligere for forbrugeren at kunne se den faktiske pris som man betaler i helhed for et smslån.

Smslån

Man ser tit mange fejlskrivninger af ordet sms lån. Før kunde man jo oftest ikke anvende bogstaverne  ”æøå” når man søgte på internettet så, så dette kan være derfor man ser ordet skrevet som ”smslan” i stedet for smslån. De fleste har dog alligevel forstået at visse ord som ligner hinanden er dem som ligger bag disse ord, men man skal dog ikke blive forbavset hvis der ses fejlskrivninger som smslan, sms lan, mobillan eller mobil lan.

Hurtiglån

Sms lån bliver dog ofte kaldt hurtiglån, og dette er på grund af at disse her hurtiglån – som det jo faktisk drejer sig om! Disse går ofte hurtigere og stærkere end de traditionelle banklån som findes på markedet. Desuden anvender en debitor jo sin telefon når han tager et smslån, hvis han har internet på mobilen. Derfor kan personen bevæge sig omkring i samfundet og derfor behøver man ikke at opsøge en bank, et kontor eller lignende. Et hurtiglån kan desuden søges over internettet, hvilket indebærer at tilgængeligheden for smslån er meget stor.

Sms lån – Historia

Sms lån burde måske hedde smslan eller noget på engelsk, for i praktikken så har disse lån sin oprindelse fra USA, og der anvender man jo ikke bogstaverne ”æøå”. I USA hedder deres smslån ”Payday loans”. Disse er små hurtiglån som skal betales efter kort tid, oftest 30 dage. Til forskel fra Danmark så er disse debitor dog nødt til at gå til en bank og skrive en check til disse långivere hvor man her skal meddele at man tillader denne kreditor automatisk at trække det modsvarende beløb fra kontoen til disse gældende debitorer den dag lønen bliver udbetalt.

Der er også mange firmaer i Finland som tilbyder et såkaldt sms lån. Der anvendes der mere eller mindre den nøjagtige samme type af strukturering for denne type af  lån, det vil sige en slags smslån, som dem vi på Mobillån tilbyder til alle her hjemme i Danmark.

Mobillån Sverige AB var som tidligare er blevet nævnt, først i Sverige med sms lån. Firmaet har nu også lanceret disse hurtiglån i Danmark og fortsætter derud over at sprede sig overalt i Europa.

Smslån – Marked

Markedet for disse smslån er vokset kraftigt her de seneste tre år. Efter Mobillån blev lanceret som Sveriges første smslån har de nu over 100 000 smslån som er givet til det svenska folk bare fra Mobillån. Dem som tidligere tog internetlån i Sverige, de er for tiden gået over til at anvende smslån i stedet, da det går meget stærkere og hurtigere at tage et smslån end et internetlån. Desuden er denne tilgænglighed for et smslån blevet så tilpas meget større i anvendelse end for et internetlån. Dette er på grund af at et smslån fra Mobillån kan ansøges om, uanset hvor henne i verden  du er og uanset hvilket tidspunkt på døgnet det er også. Alt hvad man behøver for at ansøge om et smslån,  er en mobiltelefon med internet og det at man befinder sig i et område som har dækning på telefonen så den kan anvendes.

Comments are closed.